Confessions of a Shopaholic (2009)

Post adaugat in [ Comedie ]

Rebecca Bloomwood (Isla Fisher) este o tipa nonconformista, plina de viata care isi traieste viata asa cum ii place.Ca orice tanara din ziua de astazi, Rebecca este innebunita dupa cumparaturi.

Problema apare atunci cand aceasta cheltuieste mai mult decat isi poate permite, colectorul de datorii Derek Smeath fiind pe urmele ei.

Visul acestei fete este de a se angaja la revista Alite, una din cele mai renumite reviste de moda din New York, insa postul este deja ocupat, asa ca ajunge sa scrie intr-o rubrică la un ziar financiar din acelaşi trust.

Cumparaturile sunt viata ei, fiind in fruntea prioritatilor.Dar Rebecca ajunge sa invete ce este increderea, prietenia, dragostea si familia.Rebecca incepe sa se schimbe, ajungand chiar sa-si vanda toate hainele, pentru a-si plati datoriile si chiar isi recupereaza rochia de domnisoara de onoare.

In concluzie, filmul este mai “girlish”, dar merita vazut.Prietena mea a fost foarte incantata, deci il recomand tuturor fetelor, in general, sa se uite.Baieti, mai bine vizionati un meci de fotbal.:D

Subtitrare

Voteaza acest post:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi, media: 5.00 din maxim 5)
Loading...
Popularitate: 3,603 afisari

Adauga Comentariu

Close