Crank: High Voltage (2009)

Post adaugat in [ Actiune ]

Dupa frumoasa aventura din Crank (2006)  Jason Statham’s (Chev Chelios) reapare in cinematografe cu continuarea filmului in care era in aer si vorbea la telefon.

Acum el trebuie sa infrunte un cap al mafiei chinezesti care i-a furat inima punandu-i in loc un dispozitiv artificial pe care trebuia sa-l incarce cu descarcari mari de tensiune si in intervale de timp specificate.

Chev porneste o cursa contracronometru in care trebuie sa-l prinda pe mafiot si sa-si salveze inima.Actiunea nu lipseste din film, insa fazele de actiune sunt destul de hilare si parca luate din desene animate.

Filmul nu are alta idee decat aceea ca el incearca doar sa-si recupereze inima lucru pe care il si reuseste pana la sfarsit si destul de previzibil in ceea ce ar urma sa se intample.

In afara de o scena de sex mai bine regizata decat in majoritatea filmelor si multe reclame la anumite branduri ca Iphone,Nike filmul nu arata nimic deosebit.Cred ca renumele acestui film este salvat de faptul ca Jason Statham’s joaca in el altfel puteam spune ca este cel mai prost film de actiune pa care l-am vazut vreodata,cu prea mult SF si actiune ce pare mai mult a Power Rangers.O nota pentru acest film,4 insa si asa cred ca este mult.

Voteaza acest post:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 voturi, media: 4.50 din maxim 5)
Loading...
Popularitate: 2,434 afisari

Adauga Comentariu

Close