Duplicity (2009)

Post adaugat in [ Thriller ]

     Claire (Julia Roberts) este un fost agent CIA si iubitul sau  Ray (Clive Owen) fost agent MI6 parasesc lumea spionajului,motivul salarii mult mai mari ca angajati la 2 agentii multinationale.

 Scopul lor la aceste agentii era sa protejeze un produs a carui vanzare era foarte mare.Constienti de acest lucru Claire si Ray palnuiesc sa fure formula acestui produs pentru a se imbogati.

Singura intrebare este acum daca intr-adevar ei pot avea incredere unul in celalalt si daca sunt in stare sa fure aceasta formula.

Filmul aduce mult cu filmele gen James bond si cu agenti, modificare radicala din acest film fiin data de iubirea pasionala dintre Claire si Ray.

Filmul este destul de bun, tipic unui vis american, fazele sunt constientizate destul de bine, iar finalul este destul de comic aducandu-i pe cei doi actori in mijlocul unui hol fiind inconjurati de bagaje si si stau ca 2 mascarici gandindu-se la ce or sa faca in aceasta ultima lor misiune.

Filmul poate avea si o mediatizare destul de buna din pricina actorilor care joaca in el, de altfel foarte mediatizati Julia Roberts si Clive Owen.

Din partea mea acest film primeste nota 7.

 

 

Subtitrare

Voteaza acest post:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi, media: 5.00 din maxim 5)
Loading...
Popularitate: 3,071 afisari

Adauga Comentariu

Close