Obsessed (2009)

Post adaugat in [ Drama ]

     Desi am o pasiune pentru Beyonce acest lucru nu a intervenit in impresia pe care acest film mi-a lasat-o.

     Celebra cantareata intra foarte bine in rolul personajului ei, Sharon, nevasta celebrului om de afaceri Derek Charles (Idris Elba) . Cei doi au un fiu, se inteleg foarte bine, intr-un cuvant au tot ceea ce si-ar putea dori doi tineri proaspat casatoriti. 

      Totul, insa, incepe sa se destrame datorita aparitiei neasteptate a unei blonde ”ucigatoare” , Lisa (Ali Larter) ,  care se pare  ca ar fi dezvoltat o pasiune obsesivă faţă de el . Toata frumusetea vietii lui Derek incepe sa dispara.

    Pe masura ce timpul trece , Derek isi da seama ca toata munca lui,toate eforturile sale de a-si cladi o cariera de succes si de a-si forma o familie unita  sunt in pericol.

       Datorita dragostei ce exista intre cei doi soti totul ajunge sa se rezolve , desi Sharon ajunge sa faca lucruri care o vor marca pe viata.

       In concluzie ,scenariul  a fost bun,actorii au jucat bine,iar filmul destul de bun.Nota mea pentru acest film ar fi nota 7.

 

Subtitrare:

Voteaza acest post:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 voturi, media: 4.60 din maxim 5)
Loading...
Popularitate: 4,565 afisari

4 comentarii on “Obsessed (2009)”

 • 21 July, 2009, 13:38

  wow…nu am apucat sa ma uit la el deocamdata, dar ma intreb de ce este asa de prost cotat pe IMDb…cred ca exista o expicatie.

 • tikkfk
  27 July, 2009, 18:09

  sooper tare

 • Ruxy
  14 December, 2009, 19:27

  Eu cred ca nu am mai vazut o prestatie actoriceasca atat de proasta ca a lui Beyonce in acest film de… nici macar nu-mi aduc aminte de cand. Nu credeam ca e posibil sa joace cineva atat de prost. Iata ca se poate

 • pitiik
  8 May, 2011, 22:08

  ruxy, ea a jucat biine , rolul e de vina =x

Adauga Comentariu

Close