Terminator Salvation (2009)

Post adaugat in [ SF ]

Christian Bale este John Connor, omul sortit să conduca rasa umana in razboiul contra terminatorilor,  in anul 2018. Dar viitorul în care s-a obisnuit să creada Connor este schimbat de apariţia lui Marcus Wright (Sam Worthington), un strain ale carui ultime amintiri îl înfătisează într-o inchisoare asteptandu-si executia. Ce nu-si poate da seama Connor este daca barbatul a fost trimis din viitor sau a fost salvat din trecut.

Moon Bloodgood este Blair Williams, cea care il cunoaste pe Marcus si  il aduce in propria lor baza nestiind ca acesta este un robot. De teama, John Connor hotaraste sa-l omoare, insa cea care il ajuta si il salveaza este Blairi. In final, fugind impreuna cu el, acestia sunt prinsi. Dupa ce realizeaza ca nu au nimic de impartit, robotul impreuna cu John se hotarasc sa dejoace planurile Skynet si sa intre in baza acestora pentru desfintare.

Reusind acest lucru, finalul este mereu acelasi: se bat pe o schela si robotul sfarseste sfasiat.

Nu ma asteptam la o capodopera a cinematografiei, dar chiar am primit mai putin de atat. Pe langa terminatorii T600 cu bandane, parpalace si interfatele touchscreen din baza Skynet, care erau cel putin stupide, filmul a contiut o multime de greseli de regie ( Barnes coboara din elicopter noaptea cu ochelarii de soare pe fata, John Connor vorbeste cu comandamentul central aflat pe un submarin de la un walkie-talkie, el aflandu-se in mijlocul desertului………si muuulte altele)

Ii dau un 4 spre 5 asa pentru Moon Bloodgood (coreeana-irlandezo-olandeza), sexy ca si Kristanna Loken. Astept sa-l vad si pe Sam Worthington in “Avatar” si in”Clash of the Titans”. Marcus, mai uman decat Arnorld, dar mai putin robot decat guvernatoru’ Californiei.

Trailer Terminator Salvation:

Subtitrare

Voteaza acest post:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 voturi, media: 3.33 din maxim 5)
Loading...
Popularitate: 2,108 afisari

Adauga Comentariu

Close