The Strangers (2008)

Post adaugat in [ Horror ]

Filmul este povestea a doi îndragostiti care se retrag la o casa de vacanta, ambii foarte suparati dupa ce Kristen (Liv Tyler) nu este de acord cu cererea in casatorie a iubitului ei James(Scott Speedman). Lucrurile decurg absoult normal pana cand cineva bate la usa si intreaba de o fata care a locuit acolo.

Kristen ramane fara tigari, iar James este nevoit sa mearga in oras pentru a le cumpara, insa o data cu plecarea lui in oras incepe calvarul iubitei lui, cu batai repetate la usa si tot felul de zgomote in casa, iar cand James se intoarce acasa isi dau seama ca cineva chiar le face viata amara.

Reusind sa se baricadeze in casa ei pierd orice sursa de comunicatie cu exteriorul fiindu-le luate telefoanele si incendiata masina.

Singura lor speranta ramane prietenul lui James, Mike (Glenn Howerton) , insa un ghinion foarte mare ii urmareste, acesta este omorat chiar de prietenul lui James care pandea criminalul cu arma incarcata..

Nota buna pentru suspansul in care esti tinut, dar atat, in rest nu merita mai mult de o stea. Orice film trebuie sa plece de la ceva, sa ajunga la ceva. Acesta nu are o poveste, un motiv, o morala.

Merita sa te uiti la el cand nu ai altceva mai bun sa vezi..ii dau un 4.

Trailer The Strangers

Subtitrare

Voteaza acest post:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 voturi, media: 3.86 din maxim 5)
Loading...
Popularitate: 6,044 afisari

Adauga Comentariu

Close