Van Wilder: Freshman Year (2009)

Post adaugat in [ Comedie ]

Al III-lea film din seria Van Wilder insa mult mai slab ca primul pe care l-am considerat foarte reusit din aceasta serie, acesta pierdandu-si din farmec cu urmatoarele 2 serii.

Putin despre actiunea filmului: Van Wilder (Jonathan Bennett) este in primul sau an de colegiu, si inca de la prezentare el este un tip foarte popular si dorit de majoritatea colegelor sale,colege care aratau super bine iar el facand tot ce-i putea trece prin cap.

O serie de incercari de petreceri si multe porcarii de adaptare a fetelor la “legea” Wilder care insa umbresc foarte rau imaginea filmului deoarece sunt porcarii care apar mereu in genul de filme cu adolescenti,ca la sfarsit sa ajunga sa renunte la colegiu pentru Kaitlin (Kristin Cavallari) de care se indragosteste si pe care incearca s-o ajuta sa-si indeplineasca visul de a urma o cariera militara.

Filmul este asa de interesant incat daca ratezi primele 30 de minute nu ai pierdut nicio faza buna de comedie si nici nu spui ca nu mai intelegi restul filmului pentru ca ai pierdut o parte din el. Devenit un film de duzina si care prinde la publicul fan al acestor filme cu adolescenti insa foarte dezamagitor pentru seria Van Wilder

In privinta mea acest film iti iroseste 90 de minute absolut fara rost, iar nota este 4.

Subtitrare

Voteaza acest post:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 voturi, media: 3.50 din maxim 5)
Loading...
Popularitate: 3,126 afisari

Un comentariu on “Van Wilder: Freshman Year (2009)”

  • 11 August, 2010, 15:24

    Corect…primul a fost mult mai bun…dar asta e riscul tuturor filmelor care au o continuare (de unul sau mai multe filme)….tind sa fie mai proaste…

Adauga Comentariu

Close