Armored (2009)

Post adaugat in [ Actiune ]

Recunosc, de la film ma asteptam la mai mult. Subiect interesant si o distributie de exceptie (Matt Dillon, Jean Reno, Laurence Fishburne, Amaury Nolasco, Fred Ward, etc) din pacate filmul esueaza chiar mai rau decat jaful pus la cale.

“Marele” lor plan este sa bage cele doua camioane blindate intr-o cladire. Atat. Fara planuri inteligente si alte strategii. La fel este si de partea cealalalta, singura verificare se face prin radio, din ora in ora, desi noile blindate 425X7ACT sunt dotate cu GPS, ele nu sunt verificate incontinuu.

Dupa ce planul lor este dat peste cap, filmul se transforma intr-un Panic Room, deosebirea fiind ca Jodie Foster a avut niste adversari mai capabili, nu ca in Armored, unde Ty Hackett (Columbus Short) a avut de dat replica unor idioti amatori. Idioti care atunci cand au facut farsa cu jaful au fost in stare sa sparga geamul de la blindata, nu si mai tarziu, cand aveau nevoie.

Voteaza acest post:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Popularitate: 2,357 afisari

3 comentarii on “Armored (2009)”

 • 7 January, 2010, 12:31

  Eh, hai ca nu e un rahat de film. Daca incepi sa te uiti la filme cu pretentii de critic si pseudointeligenta cinica n-o sa-ti placa 99% din filmele actuale.

 • Bozz
  22 August, 2010, 21:40

  Fratzicule, Dane,…omule cu tot respectul…..stii, noi nu suntem la mivelul tau de inteligentza…ok, nu zic acum sa ne sugerezi Arabela sau Balanel si Miaunel, dar bag de seama ca folosesti termenul “ma asteptam la mai mult”, “nu este o capodopera a genului”, si asa mai departe.
  Uite, te rugam noi frumos, privitorii de pe acest site, fa-ne tu dragutz lista ta de fo 3, 4 filme, si mai lasa-ne cu comentariile…..sau macar incearca sa fii mai obiectiv.

 • 2 September, 2010, 14:21

  Este unul dintre filmele bune ale anului 2009. Merita vazut.

Adauga Comentariu

Close