Up in the Air (2009)

Post adaugat in [ Drama ]

Up in the Air, un film ancorat in realitate, cu personaje normale, psihologie interumana, umor fin si fara aere hollywoodiene, asa cum Jason Reitman (Juno), regizorul si scenaristul filmului, stie sa faca cel mai bine.

George Clooney (Ryan Bingham) joaca rolul celui care nu doreste sa se ataseze de nimic, insa care-si traieste viata asa cum crede el de cuviinta.

Filmul ne arata drama societatii moderne in care munca ocupa un rol mai important decat relatiile personale.

Ce sa mai, un film foarte bun, un film in care cei 3 actori (George Clooney, Vera Farmiga si Anna Kendrick) joaca excelent.

Voteaza acest post:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Popularitate: 3,482 afisari

3 comentarii on “Up in the Air (2009)”

 • aditzu
  15 March, 2010, 21:50

  Omule, de ceva timp citesc opiniile/recomandarile tale …Cu ce te ocupi, ca in materie de filme habar n-ai …Filme f bune le-ai facut de 2 bani. Este senzational ca un grigore ca tine de prin ozana e mai tare decat cristici de film avizati,insa esti pus pe faramat aici. “The Book of Eli” sau “The Edge of Darkness” le-ai facut praf,noroc ca am invatat sa nu ma iau dupa amatori ca tine. Dane, lasa-ne,ti-ai luat site sa te dai critic,nu ai treaba cu asa ceva,crede-ma. esti ridicol si e ridicol sa-ti bati joc de filme bune.

 • Dan
  15 March, 2010, 22:05

  Ti-ar conveni mai mult sa citesc critici de film avizati si sa le traduc parerile din engleza in romana aici pe blog?
  Nu e vina mea ca cele mai bune filme, din punct de vedere al scenariului, au fost facute cu ani in urma.
  Filmele care se bazeaza doar pe popularitatea actorilor sau tehnologia 3D n-au sa-mi placa niciodata.
  In rest, numai de bine, si slava Domnului, ai alternative destule la blogul asta (ex: filmetari.com sau filmblog.ro) :)

 • kukri
  28 January, 2011, 20:33

  Critica lui Dan o sustin, e la obiect, excelent de concisa si lamuritoare si mai mult, deschide usa curiozitatii de a urmari filmul. Cat despre raspunsul tau, Aditzu, chiar asa agresiv, este si el o critica. Pe tine ce anume te recomanda sa critici parerea unui alt om? Eu am avut alta parere decat Dan fata de filmul The Book ef Eli si nu l-am trimis inapoi in Ozana, insa ma obligi sa te trimit la vizionarea filmului “The Edge of Darkness” de 4 ori la rand apoi la fel, la Up! si impartaseste-ne onest cu ce ai ramas dupa ele.

Adauga Comentariu

Close