Kick-Ass (2010)

Post adaugat in [ Actiune ]

De apreciat ca fara 3D si decolteuri siliconate, un film de actiune facut la Hollywood inca mai reuseste sa starneasca interesul spectatorilor.

Kick-Ass este departe de a fi o capodopera, dar, la ce filme se scot in ultimul timp, are sansa sa fie unul dintre cele mai bune ale anului. Filmul nu se complica inutil si are un scenariu solid, iar combinatia cat de cat potrivita dintre violenta, lipsa de prejudecati, comedie si limbajul porcos al tinerei de doar 11 ani, Chloe Moretz, face ca filmul sa fie peste medie. Faptul ca Nicolas Cage a avut un rol care nu i-a permis sa iasa la suprafata, ca uleiul din apa, eu il vad ca pe un avantaj.

Daca n-ar fi fost lipsa de consecventa si nu s-ar fi exagerat la cateva scene, as fi apreciat si mai mult filmul.

Voteaza acest post:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Popularitate: 3,431 afisari

5 comentarii on “Kick-Ass (2010)”

 • katrim
  16 May, 2010, 19:00

  Tocmai am vazut filmul si mi se parei ncredibil de prost…numai clisee stupide, eroi inventati americaneste, pentru mine a fost o mare, mare pierdere de timp

 • 11 June, 2010, 12:26

  Nu e cine stie ce filmul…

 • tiberiu
  18 June, 2010, 20:02

  Cel mai tare film pe care l-am vazut in ultimii ani. Combinatia perfecta intre actiune si comedie cu un strop de drama spre final.

 • Flavia
  8 January, 2011, 0:37

  Am vazut si eu trei sferturi din film si mi s-a parut ceva odios..o combinatie de film despre liceeni combinat cu batman si kill bill…nu am cuvinte

Trackbacks

 1. Super (2010) | Filme Bune

Adauga Comentariu

Close