Salt (2010)

Post adaugat in [ Actiune ]

Subiectul filmului Salt, fumat de atatea ori in alte filme, ar fi fost mai potrivit pentru un film de categoria B, desi, daca ne gandim mai bine, fara Angelina Jolie si efectele speciale, filmul chiar este unul de categorie B.
Nu mi-au placut cascadoriile exagerate, povestea banala cu copiii antrenati de mici si scaparile din scenariul. La final nici macar n-am inteles prea bine ce voiau aia din film.

Partea buna la film este ca actiunea nu e trasa de par (tine doar 100 de minute), ca nu ghicesti chiar totul din prima, ca este alert si ca Angelina Jolie inca da bine pe ecran. Un film numai bun sa te ajute sa-ti golesti punga de popcorn.

Filmul lasa loc de o continuare, dar la ce incasari a avut si faptul ca nici pana acum nu si-a acoperit cheltuielile, nu vad cine si-ar mai baga banii intr-o continuare.

Voteaza acest post:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 voturi, media: 4.00 din maxim 5)
Loading...
Popularitate: 3,696 afisari

Un comentariu on “Salt (2010)”

  • geo
    2 September, 2010, 12:00

    In afara de efectele speciale exagerate…de Angelina Jolie blonda si batuta mar in prima secventa a filmului totul este monoton la fel ca si toate celelalte filme in care ea joaca!Nu mi-a facut o buna impresie doarece nu are nimic special care sa te captiveze….simplu

Adauga Comentariu

Close