Resident Evil: Afterlife (2010)

Post adaugat in [ Actiune ]

Resident Evil: Afterlife 3D a fost jalnic cu tot cu distributia si scenografia care pareau a fi de succes. Povestea este una mult prea uzata in filmele ultimilor ani: un virus T menit sa combata imbatranirea este creat de Umbrella Corporation, dar stiinta pierde teren in fata a ceea ce creaza si virusul se raspandeste in toata lumea.

Los Angeles devine un oras plin de zombi, unde Alice (Milla Jovovich), dupa ce isi pierde puterile din inceputul filmului, tot ce incearca sa faca este sa mai gaseasca supravietuitori. Asa ii intalneste pe cei 5 ramasi in viata baricadati intr-o inchisoare, departe de milioanele de monstri ce asteptau afara. In film apare si Wentworth Miller (Michael – Prison Break), care nu face un rol incantator, ci doar da bine pe langa frumoasa Alice. Ce mi-a placut la film a fost suspansul, nu am stiut niciodata daca moare cineva si care va fi urmatorul, dar nici deznodamantul nu mi l-am imaginat asa. Imprevizibilul nu a lipsit, in schimb toate scenele pareau a fi facute doar pentru magia 3d-ului, povestea filmului lasand de dorit.

Voteaza acest post:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Popularitate: 2,252 afisari

2 comentarii on “Resident Evil: Afterlife (2010)”

  • Alina
    9 October, 2010, 15:19

    sooper filmul….va recomand sa il vizionatzi :)….q toate k mi-au placut mai mult partile anterioare merita vazuta si aceasta parte :P….

  • 29 October, 2010, 19:27

    L-am vazut la cinema. Nu a fost ceea ce m-am asteptat insa merita vazut…

Adauga Comentariu

Close