127 Hours (2010)

Post adaugat in [ Drama ]

Stiu ca filmul 127 Hours este bazat pe povestea alpinistului Aron Ralston, dar redarea lasa de dorit. In primul rand pentru ca tot ceea ce a vrut sa demonstreze filmul se poate face si intr-un alt mod, mai putin plictisitor si fara atatea clisee. Unul dintre filmele din care am invatat ceva, m-a impresionat, a fost plin de actiune, suspans si cu un final neasteptat, a fost Into the wild. Care, la fel ca si 127 hours, a vrut sa demonstreze cat de important este sa ne cunoastem limitele, cum putem iesi din situatii de criza, cum ne putem gestiona resursele, dar si despre regrete, apreciere si viata pe care ne-o alegem sa o traim asa cum vrem. Mai exact, primim ceea ce cerem.

In schimb, in 127 hours, am avut parte de 2 ore cu cateva momente de actiune, cateva personaje, un alpinist care incearca sa reziste 5 zile cu mana prinsa de o stanca. In mai tot filmul este aratat Aron, in timp ce se inregistreaza pe camera video, isi aduce aminte de parinti, regreta ca nu le-a raspuns, etc. Finalul este usor previzibil si tras de par. Un film care te face sa te uiti pana la final doar din dorinta constienta de a sti o poveste reala. In rest, nimic spectaculos! (Doar trailerul!)

Voteaza acest post:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Popularitate: 2,010 afisari

4 comentarii on “127 Hours (2010)”

 • 23 January, 2011, 11:51

  Filmele bazate pe intamplari reale intotdeauna m-au atras.

 • critic
  24 January, 2011, 9:10

  man, tu iti exprimi doar o parere.
  mai sunt si altele 5000 pe langa ale tale.
  nu esti in masura, inca, sa analizezi un film.
  doar fiindca nu iti place TIE un film, nu poti spune ca redarea lasa de dorit, fianl tras de par etc.
  deci atentie la urmatoarele articole !

 • anti critic
  31 January, 2011, 16:38

  ”man” e blogul lui/ei si are dreptul sa-si spuna parerea  , daca nu-ti convine nu mai intra 
  ps. filmele pe care le-a apreciat el/ea acum cateva luni au fost acum nominalizare la osacar  , asa ca eu ii accord credit ;)

 • mishu
  5 March, 2011, 14:42

  pare ft interesant filmu din trailer, eu unu o sail incerc, consider ca criticu e doar putin pretentios cum e de obicei cu toate filme.

Adauga Comentariu

Close