Decaderea premiilor Globul de Aur

Post adaugat in [ Stiri ]

Nu, nu este scris gresit, azi noapte a avut loc decaderea premiilor Globul de Aur, nu decernarea lor. Altfel n-avea cum sa castige filmul The Network (Reteaua de Socializare) premiile pentru cea mai buna drama, cel mai bun regizor, cel mai bun scenariu si cea mai buna coloana sonora.

Mi-e greu sa cred ca criticii au votat asa pentru bani, mai degraba cred ca n-au inteles nimic din Inception. Deja criticii de film se poarta ca niste profesori carora nu le place cand un elev ii depaseste. Eu sunt convins ca niciun critic dintre cei care au votat n-ar fi in stare sa scrie un scenariu ca cel de la Inception sau Shutter Island.

Voteaza acest post:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Popularitate: 2,418 afisari

5 comentarii on “Decaderea premiilor Globul de Aur”

 • Bogdan
  17 January, 2011, 17:52

  BRAVO BRAVO BRAVO…….is total de acord cu tine…si social network a fost destul de bun dar c`mon INCEPTION:))

 • 17 January, 2011, 19:23

  100% de acord cu tine…

 • Tmicy
  28 January, 2011, 1:17

  Heh,ei bine…eu nu sunt de acord. Inception a venit doar ambalat frumos si…cam atat. Simplul fapt ca a fost mediatizat mai mult nu cred ca-l face un film mai bun. Scenariul de la The Social Network,desi surprindea fapte reale,a reusit sa ma surprinda. A fost pe alocuri amuzant,doar pentru ca apoi sa te aduca intr-o stare mai sobra si a culminat cu momente de geniu,precum unele raspunsuri date de personajul principal cand i se aduceau acuzatii. Coloana sonora fantastica,cu mult mai buna decat orice alt film din 2010 vazut de mine (si am vazut multe),iar despre actorul principal,ce sa mai zic?!…FABULOS. Asa ca mai bine nu v-ati mai lasa indusi in eroare de niste strategii de marketing si mai bine ati fi atenti la esenta filmului. Inception a fost un dezastru din punct de vedere cinematografic. A fost doar pentru publicul amator de kitsch.

 • kukri
  28 January, 2011, 20:03

  2010-2011 sunt anii facebook, asa ca Money talks… rusinos dar nu inteleg de ce va mirati. In ziua de azi se cumpara statutul oficial exact ca in feudalism. Cat despre Inception… ideea e buna si foarte generoasa, actorii foarte buni doar ca e greu de urmarit, planurile nu sunt bine delimitate iar trecerile intre ele, uneori sunt confuze. Il consider un film ratat, ca regizor. Pacat, promitea. Eu am apreciat The Black Swan si The King’s Speech, chiar in aceasta ordine.

 • ioana
  28 January, 2011, 23:52

  Personal, urmaresc Globurile si Oscarurile de cand ma stiu. Ce am concluzionat eu este ca filmele care castiga la categoriile mari, sunt filme care spun fie povesti impresionante, fie prezinta povestea unei generatii, asa cum este cazul lui The Social Network. Am vazut Inception, mi-a placut, l-am inteles. Dar a ramas in mintea mea ca un film de actiune, o drama extrem de bine construita, o imagine artistico-suprarealista a visului. Si…atat. The Social Network vorbeste exact despre problema tinerei generatii, si nu numai. Scena din final, cand el apasa refresh m-a impresionat foarte mult, pentru ca m-am regasit in ea, si pentru ca te lasa sa intelegi ca viata ta, deciziile pe care le iei, prieteniile pe care le legi depind in prezent de cateva butoane. Da, Inception este un film bun, da este ca si Avatar, un fil pe care il vezi, te impresioneaza, te atinge, si apoi…treci mai departe.
  Tin sa te informez ca cei care aleg si premiaza filmele, atat la Oscar, cat si la Globuri nu sunt simpli critici, ci actori si regizori de renume ca Eastwood, Scorsese si Allen. Deci iata ca sunt in stare oamenii sa scrie si scenarii mai bune. Felicitari pentru blog!
  Sa auzim de bine, si…vizionare placuta la Oscaruri:P

Adauga Comentariu

Close