Just Go With It (2011)

Post adaugat in [ Comedie ]

Just Go With It este o comedie usoara, banala, comerciala si cu cel mai previzibil final pe care il poate avea un film. Chiar daca am vazut si comedii mai proaste, Just Go With It este la limita penibilului, ca majoritatea comediilor in care a jucat Adam Sandler.

Dupa filmul asta si The Bounty Hunter, pot spune ca Jennifer Aniston depune eforturi serioase sa devina o specialista in comedii proaste.

Voteaza acest post:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Popularitate: 2,897 afisari

6 comentarii on “Just Go With It (2011)”

 • Luca Lungu
  5 May, 2011, 0:27

  Dupa parerea mea acest film este o copie a filmului ”Floare de cactus” din 1969 cu Walter Matthau, la noi a fost si jucat pe scena teatrului o parodie identica … el se da casatorit sa agate mereu fete si cand o intalneste pe aia care ii place trebuie sa aduca pa aia de la serivici si etc…

 • Gogu Steriade
  11 June, 2011, 0:18

  Omule, tu ai facut situl asta ( sau nu ) doar ca sa poti bate campii! Nici un film nu-ti place, le desfintezi pe toate! Absolut ridicol felul in care critici filme care chiar nu merita asta! Nu stiu ce cauti pe site-ul asta,iar daca l-ai facut tu,e mai trist,inseamna ca nu te baga nimeni in seama si ales sa fii miez, sa contezi si tu:)))

 • Diana
  30 June, 2011, 19:49

  Pe mine, sincera sa fiu, ma binedispune. As fi putut sa ma supar din cauza descrierii mult-asteptatului “Repo Men” dar ,din pacate, tre’ sa-i dau dreptate. Plus ca filmul isi bate joc de chelia lu’ Jude.

  La “Just go with it” am adormit… 

  Dan rulzzzz! 

 • madalina
  8 July, 2011, 17:30

  @ luca lungu

  m-am uitat la “floare de cactus” si mi-a placut
  te rog mai recomanda-mi niste filme vechi care ti-au placut ca ai gusturi bune

 • bebe
  20 August, 2011, 11:12

  E total aiurea sa sugerezi ca Adam Sandler nu e un actor bun si ca majoritatea filmelor in care joaca sunt la limita penibilului.Intradevar acest film nu e prea reusit dar nu cred ca e cazul sa generalizam la adresa lui Adam Sandler,care are multe filme de nota 10,un exemplu ar fi “Click” si sunt multe altele…

Trackbacks

 1. Paul (2011) | Filme Bune

Adauga Comentariu

Close