Limitless (2011)

Post adaugat in [ Actiune, SF ]

Pentru ca Limitless sa fie o capodopera ar fi fost nevoie de cateva pastile NZT si pentru echipa din spatele filmului. Nu este o capodopera, dar este un film bun, imprevizibil si plin de suspans. Actiunea este bine dozata, se desfasoara rapid si nu te lasa sa te plictisesti nicio secunda.

Supriza filmului mi s-a parut Andrew Howard, care-si joaca excelent rolul de mafiot. Bradley Cooper este la cel mai bun rol, Abbie Cornish joaca decent, iar Robert De Niro pare mai batran ca niciodata.

Din pacate, filmul a avut si multe scapari, iar cea mai mare mi s-a parut atunci cand mafiotii rusi intra in apartamentul blindat al lui Eddie Morra. In cateva minute au taiat cu flexul usa de metal de la intrare si un seif.

Voteaza acest post:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 voturi, media: 5.00 din maxim 5)
Loading...
Popularitate: 3,435 afisari

4 comentarii on “Limitless (2011)”

 • 24 May, 2011, 17:31

  Indiscutabul, Limitless este un film care merită privit.

 • florin
  29 May, 2011, 2:56

  “indiscutabul”, dar merita privit cu ochii larg inchisi! e cel mai prost film care l-am vazut anul acesta, dezamagitor deoarece de la ideea de baza ar fi putut da nastere unei capodopere. filmul e plin de clisee. daca te uiti la trailer ramai cu o impresie buna.. mai bine nu o strici uitandu-te la tot filmul ;)

 • scrisulici
  1 September, 2011, 21:08

  Este un film foarte bun. E iesit din tiparele holiudiene, imprevizibil, se termina la fel de imprevizibil, nu are treaba cu moarala, actorii joaca bine. Mie mi-a placut foarte mult.

 • Viorel
  29 February, 2012, 1:36

  Un film foarte bun.

Adauga Comentariu

Close