The Adjustment Bureau (2011)

Post adaugat in [ SF ]

Cum poate să fie un film în care nişte tipi, costumaţi în negru şi cu aură de zei care se recomandă gardienii destinului? PROST! Recunosc că am văzut filme şi mai slabe la viaţa mea, însă The Adjustment Bureau promitea atât de multe în trailer.
Filmul, ce îi are în distribuţie pe Matt Damon şi Emily Blunt, este un thriller romantic cu multe scene SF. David Norris este un tânăr politician care doreşte să devină senator în Statele Unite ale Americii. Are succes, însă odată cu întâlnirea celebrei dansatoare Elise, şansele ca el să aibă o viaţă politică reuşită scad dramatic. De unde ştim asta? Apar acei gardieni ai destinului cu un caiet, în care povestea sortită politicianului nu corespunde cu acea relaţie dintre el şi Elise. Astfel, în tot filmul se duce o luptă ca el să rămână cu tânăra de care s-a îndrăgostit.

Actorii sunt penibili, nu reacţionează niciodată aşa cum un om normal ar face-o în realitate şi lasă impresia unui mare fals, scenele sunt atât de previzibile încât şi dacă săriţi peste jumătate de film tot nu pierdeţi nimic, iar scenariul este la limita banalului. Nici nu îi pot găsi puncte bune filmului, poate doar ideea îndepărtată că omul e stăpânul deciziilor pe care le ia şi orice destin există doar prin prisma acestor decizii. În rest, acţiunea trasă de păr, finalul total neinspirat şi fazele SF prea puţin SF chiar şi pentru copii.

Voteaza acest post:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 voturi, media: 3.00 din maxim 5)
Loading...
Popularitate: 1,833 afisari

2 comentarii on “The Adjustment Bureau (2011)”

  • ana
    1 June, 2011, 12:58

    vorbesti prostii! a fost chiar fain filmu!

  • Viorel
    29 February, 2012, 1:33

    Ana lasa-l sa-si faca numaru, daca ai observat despre toate filmele vorbeste la fel, folosind aceleasi cuvinte: “penibil, banal, slab” , prietene mai bine te lasi de comentat, si pana la urma GUSTURILE NU SE DISCUTA, deci numai face anti-reclama la filme.

Adauga Comentariu

Close