Setup (2011)

Post adaugat in [ Actiune ]

Setup este cel mai slab film pe care l-am vazut in ultimii ani, si am vazut multe filme slabe. Este atat de prost incat nu cred ca Steven Seagal, Nicolas Cage si Dolph Lundgren au jucat in unul mai prost.

Dialogurile sunt mai penibile decat in serialul Hannah Montana.

Atata timp cat mafiotul orasului, cel care este inconjurat de o armata de oameni, pune un negru cules de pe strada sa-i aduca 2 milioane $, scenariul este lipsit de orice logica. Apropo, unde erau politistii din orasul ala? Ca n-am vazut nici macar pentru o secunda unul, desi filmul este cu mafioti, crime, spargeri, impuscaturi etc.

50 Cent macar se va alege cu Zmeura de aur, dar nu inteleg de ce Bruce Willis, dupa ce a jucat in filme precum Twelve Monkeys, Lucky Number Slevin, The Sixth Sense, Grindhouse, Sin City, Unbreakable si The Fifth Element, a acceptat sa joace in filmul asta.

Voteaza acest post:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 voturi, media: 3.67 din maxim 5)
Loading...
Popularitate: 2,334 afisari

4 comentarii on “Setup (2011)”

 • 13 September, 2011, 16:18

  Bruce Willis are un rol exception in filmul asta! amuzamentul lui este bestial !

 • waryus
  25 December, 2011, 15:13

  asta care pui descrierile la film…esti varza rau..filmul asta mi s-a parut desctul de bun…nu unul prost cum zici…asa ca..las-o mai moale

 • WyrusakE
  8 January, 2012, 0:17

  Doamne Waryus mai bine taceai… dupa ce ca ai un comment …In plus… pentru ce ai scris desctul nu inteleg :D asta ca sa nu te fac a…….. . omul chiar depune o munca si nu esti obligat sa te iei dupa descrierile lui… oricum descrierile sunt destul de bune ;)

 • Viorel
  16 March, 2012, 1:10

  Descrierile sunt in zadar, deoarece gusturile nu se discuta.

Adauga Comentariu

Close