Prometheus (2012)

Post adaugat in [ SF ]

Nu-mi explic cum Ridley Scott regizeaza un film ca Alien si, 33 de ani mai tarziu, scoate un film ca Prometheus.

Personajele din film sunt atat de sterse si de proaste ca aproape te bucuri cand mor. Mai ales cei doi tipi care au dat peste un vierme extraterestru si vor cu orice pret sa se joace cu el, de parca au dat peste pisica vecinii, nu peste o specie pe care nu au mai vazut-o niciodata si care ar putea fi extrem de periculoasa.

La fel cu “oamenii de stiinta” care-si dau jos casca cu oxigen pe o planeta straina, pentru ca aparatul le indica ca se poate respira si fara casca. Sau aceiasi “oameni de stiinta” care gasesc un cap de extraterestru si decid sa faca experimente pe el cu… electrosocuri. Iar astia cica sunt oameni de stiinta selectati pentru o expeditie care a costat 1.000 de miliarde de dolari.

O alta faza dubioasa este cu Elizabeth Shaw, care, dupa ce-si inchide operatia facuta pe abdomen cu clipsuri metalice, alearga fara prea mari probleme.

Pentru ca suspansul este undeva spre zero, iar dialogurile sunt chiar idioate, efectele speciale raman singurul plus la Prometheus.

Bine, comparat cu Alien: Resurrection, Prometheus este un film S.F. decent, insa este departe de primele filme din seria Alien.

Voteaza acest post:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Popularitate: 1,844 afisari

Un comentariu on “Prometheus (2012)”

  • Limmortel
    12 November, 2012, 4:50

    Neserios filmul.Foarte neserios!

Adauga Comentariu

Close