Pe 13 iunie, ora 20, pe HBO va avea loc premiera documentarului Anul dragonului

Post adaugat in [ Documentar ]

Documentarul Anul dragonului, a carui regie este semnata de Iulian Manuel Ghervas si Adina Popescu, este o productie HBO Europe realizata de 4 Proof Film.

Anul-dragonului---poster

Anul dragonului dezvaluie aspecte din viata a trei barbati care reprezinta grupuri sociale distincte si, in acelasi timp, spune povestea unei comunitati care incearca sa se adapteze intr-o tara necunoscuta de care o leaga, insa, un trecut politic comun.

De asemenea,  documentarul surprinde fragmente din realitatea romaneasca vazute si intelese din perspectiva lor. Indiferent de statutul lor social, primele etape ale adaptarii sunt dificile si ascund adevăruri incomode.

Han Wenlong este un imigrant ilegal al carui vis de a lucra pe un santier din Europa de Est s-a sfarsit inainte de a incepe. Shen Xiaoming este un om de afaceri care traieste suspendat intre două lumi. Li Jianhua este un jurnalist care spune povestea acestei comunitati.

Filmul va fi difuzat in avanpremiera in cadrul celei a douasprezecea editii a Festivalului International de Film Transilvania (TIFF), in cadrul zilei HBO, joi 6 iunie 2013.

Voteaza acest post:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Popularitate: 1,177 afisari

Adauga Comentariu

Close